Strategi er vejen til succes

Uanset om du driver en stor virksomhed med flere hundrede ansatte, der florerer rundt på det globale verdensmarked, om du er en enkelmandsvirksomhed eller blot en privatperson så er struktur og strategi vejen mod succes. Det er for mange unge såvel som gamle svært at skulle holde struktur i ens hverdag. Dette medfører ofte, at man får en uoverskuelig hverdag med mange overspringshandlinger. Denne guide vil belyse 3 gode værktøjer til at skabe struktur og strategi i ens hverdag.

De 3 værktøjer:

  • Dagsorden med daglige arbejdsopgaver
  • Mindfulness
  • Husk hyggen

 

Dagsorden med daglige arbejdsopgaver

Den nemmeste måde at modvirke en uoverskuelig hverdag og stress er igennem struktur og forberedelse. Dette kan opnås på mange forskellige måder, hvor min personlige favorit er igennem en visualisering af min dagsorden med ens daglige arbejdsopgaver. Det er her en rigtig god ide at bruge de sidste 30 minutter af ens arbejdsdag på at lave en prioriteret liste over ens arbejdsopgaver til dagen efter. Her kan man bruge både post-its, word, mindmaps eller mange andre ting. Når man får skrevet nogle ting ned har det ligeledes den effekt, at det gør det nemmere at huske

 

Mindfulness

Flere og flere personer i Danmark uanset deres profession får symptomer på stress. De personer der selv har haft disse symptomer ved, at man vil gøre alt for at slippe af med disse igen, og gerne så hurtigt som muligt. Mindfulness er blevet bekræftet til at være modvirkende mod netop stress, hvilket har været medvirkende til, at mindfulness er blevet uhyr populært igennem de seneste par år. Alle personer uanset om de arbejder som direktør i store firmaer, om de er studerende og bliver presset af læsning og studiejob eller hvis man er normal arbejdende og for eksempelvis arbejder med at udarbejde tilstandsrapporter.

 

Husk hyggen

Det sidste værktøj som efter min mening er klart det vigtigst er, at uanset hvad skal man forsøge ikke at glemme at have det sjovt og hygge sig. Når man først begynder at tænke på, hvor dårligt man har det, og hvor lidt man laver, der ikke er arbejdsrelatere, så starter stressen og depressionen. Derfor er det alpha omega hele tiden at huske sig selv på og give sig selv lov til at have det sjovt. Dette er især vigtigt i de svære perioder hvor alt bare virker til at gå op ad bakke.

 

Med ovenstående tre værktøjer in mente er jeg sikker på du vil opnå en mere struktureret og federe hverdag.