Fede gør det selv projekter til forskellige værelser i boligen

Er der gemt en gør-det-selv-mand eller gør-det-selv-kvinde i dig? Så skal du læse vores guide til hvilke projekter du nemt kan gå i gang med, for at give dig inspiration til hvilke bolig projekter du kan gå i gang med. Vi har både simple og billige løsninger til hvordan du kan give din bolig et nyt look uden, at du skal ud og investere i nye maskiner eller dyrt materiale. Se vores 5 ideer til spændende gør det selv projekter her.

Soveværelset – Lav din egen seng

Har dit soveværelse brug for et nyt look? Der findes mange måder hvorpå du kan ændre dit soveværelse uden at du skal ud og invester i en masse nye møbler. Et gør det selv projekt for soveværelset er at give din seng et nyt look. Du kan på en relativ nem måde lave din seng så den får et flot og moderne design, samtidig med at den får masser af opbevaringsplads. Vi har fundet en måde hvor du kan gøre brug af din gamle seng sammen med en gammel reol. Det første du skal gøre, er at fjerne benene fra din seng. Herefter skal du samle en række kommoder (alt efter hvor høj din seng skal være) og lægge en plade på toppen af kommoderne. Det er vigtigt at du borer huller i pladen, så din madras kan få luft. Så har du fået dig en helt ny seng, der giver dit soveværelse et helt nyt og anderledes look.

Spisestue – Lav dit egen plankebord

Spisebordet er ofte familiens samlingspunk og hvor man sidder når man har vennerne på besøg. Det er derfor et kærneelement i rummet, som fylder meget – både pladsmæssigt men også synsmæssigt. Du kan derfor nemt give din spisestue et helt nyt look ved at skifte det ene møbel ud – og hvis du er til gør-det-selv projekter, så er det lige noget for dig. Et plankebord kan du lave på mange forskellige måder og former, som gør at du selv kan lave dit egent aftryk og personalisere dit spisebord. Der mange forskellige muligheder til planker til bordpladen og det er her du selv kan være med til at give det udtryk som du gerne vil have, om det er mørkt eller lyst, gammelt eller nyt. Det største arbejde med spisebord er helt klart slibning af plankerne, da det skal slebet meget grundig for at få opnå et ensartet resultat. Så skal pladerne oliebehandles og til sidst skal du samle dem med et lille stykke træ for hver af enderne.

Børneværelset – Mal dit gulv en spændende farve

Det kan være svært at blive ved med at finde nye møbler til børneværelset, da det oftest skal have meget opbevaringsplads samtidig med at der er en masse gulvplads til at kunne lege på. Hvis du elsker at være kreativ, så er en af de mere kreative måder hvorpå du kan give børeneværelse et nyt og sjovt look ved at male gulvet. Har er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan lave. Vi har kigget lidt på malinguniverset, og fundet at STARK har det perfekte gulvmaling til gør-det-selv projekter.