Style din hvide skjorte

Hvid skjorte

Den hvide skjorte er en ægte klassiker og et tidsløs item, som enhver kvinde burde have mindst et par stykker af i hendes garderobe. Den er enkel, klassisk, stilet, ja kært barn har mange navne. De kommer med så mange forskellige snit og kan styles på uendelige mange måder og et go-to, både når den står på arbejde, men også når den står på festlige begivenheder. Vi giver her et par bud på, hvordan du kan bringe klassikeren i spil på forskellige måder – forhåbentlig inspirere det dig til at bruge modens evergreen på en anderledes måde.

Cool casual

Style din hvide skjorte med et par boyfriend jeans, et par herrebukser eller et par cool kassebukser og opnå et lækkert casual look. Du går aldrig galt med et par jeans, da den hvide skjorte og denim altså bare er helt perfekte kompagnoner. Du kan eksempelvis finde et par cool boyfriend jeans hos det danske brand Ganni eller det velkendte jeans brand Dr. Denim. Hvis du går med et par trendy kassebukser, så kom skjorten ned i bukserne, så du ikke forsvinder i alt stoffet. Tilsæt et bælte, et par sneakers eller en fin sandal og du har fuldendt et perfekt casual hverdagslook.

festlig

Lad din hvide skjorte komme med ud og slå sig løs. Lige så perfekt den er til hverdagene, ligeså perfekt er den til festerne. Hvis du har en skjorte med lidt længde, så lad den stå alene og brug den som kjole, med dine bare lækre stænger og et par fine smykker eller accessories. Her kan du finde en masse ved bland andet mærket Pico. Du kan også style den mere funky, med et par mønstrede eller farverige strømpebukser indenunder, som er en af sæsonens store trends for de lidt mere vågede. Kig for eksempel i retningen af Stine Goya, som har designet nogle super cool strømpebukser. Du kan også kombinere den hvide skjorte med en miniskirt eller en nederdel med lidt længde. Bind den enten i taljen eller kom den ned i en højtaljet nederdel for et elegant look.

TOne i tone

Hvidt på hvidt er sommerens helt store trend. Den hvide skjorte er altså ikke kun forbeholdt andre farvenuancer. Par den med andre nuancer indenfor den hvide palette, som råhvid og få et smukt sommerligt look. Dette kan eksempelvis være et par culottes, et par hør shorts i den hvide farve eller et par hvide denim jeans. Her skal du ikke lade dig begrænse dig, men slå dig løs inde for den samme farveskala og du vil se din hvide skjorte i et hel andet lys.